WATERSPORT

 

Uit kiteboardschool.nl is de droom van Boca Grandi voortgekomen. 
Boca Grandi is waar watersport en horeca mengen zodat je het strandleven in haar volle glorie kan beleven. Wil je leren kitesurfen, golfsurven of paddleboarden? Dan ben je in vertrouwde handen bij onze watersport pro’s, zij hebben een passie voor wat ze je leren en passeren de fakkel met liefde.

KITE SURFEN

Net als Boca Grandi is onze kitesurfschool voor iedereen en alle leeftijden. Met trots en plezier leren wij jou kitesurfen. Kiteboardschool.nl is een begrip in de kitesurfwereld en naast een van de beste vlak water kitesurflocaties van Nederland, de Zandmotor, hebben wij nu een Beachclub met alle faciliteiten die je maar kan wensen! Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd en echte professionals.

onze kitesurflessen worden verzorgd door kiteboardschool.nl

 

Kitesurf bij Boca Grandi in Kijkduin

Wingfoilen

Een van de snelst groeiende watersporten in Nederland! Onze kitesurfschool geeft nu ook Wingfoil lessen. Met ervaren instructeurs leer je alle tips en trucs om deze opwindende sport onder de knie te krijgen. Vanaf dag één sta je al op het board, een unieke ervaring vergeleken met traditioneel kitesurfen. 

Onze Wingfoil lessen worden verzorgd door kiteboardschool.nl

SURFEN

Er is niks zoals je eerste keer surfen op een golf. Jou leren surfen zodat je die eerste golf kan pakken is dus ook het beste gevoel voor onze surf pro’s. Alle surf instructeurs zijn ISA en lifeguard gecertificeerd zodat je bij onze spot in Kijkduin veilig kan leren surfen. Ervaar de unieke fun van het surfen terwijl je begeleiding krijgt van mensen die oog hebben voor al je sterktes en zwaktes.

Surflessen worden verzorgd door onze eigen Boca Boardriders.

SUPPEN

Van alle watersporten in de wereld is SUPpen (Stand Up Paddle boarding) één van de snelst groeiende. Het gave aan SUPpen is dat ook sportief en minder sportief, beginner en gevorderde, en ook zowel jong als oud er de tijd van zijn leven er mee kan ervaren. SUPpen is gegarandeerd plezier!

KIDS EN CAMPS

Boca Grandi is een nieuwe Beachclub, maar wij hebben gecombineerd al ruim 40 jaar ervaring in het geven van watersportlessen en kamps. Wij hebben een te gek kitesurf kamp wat wij samen organiseren met Kiteboardschool.nl en een surfcamp wat wij samen organiseren met SurfBlend.
Onze instructeurs hebben een speciale opleiding doorlopen om kids op een veilige, maar vooral ook leuke mannier te leren surfen. De week wordt traditiegetrouw afgesloten met een bbq waarbij de ouders ook welkom zijn.

Boca Kids kite camp in kijkduin

MEMBERSHIP

Komt binnenkort