Bedrijfsuitje

Groepen opties bij Boca Grandi

Boca Grandi is een ongedwongen en inspirerende locatie voor teambuilding events. Een unieke setting met zon, zee en strand biedt talrijke mogelijkheden.

In samenwerking met onze partner Wave Events en Surfblend bieden wij een passend aanbod voor ieder event. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de zakelijke brochure voor informatie, of neem contact met ons op via het formulier voor nog meer informatie.

Duurzaamheid is voor Boca Grandi een must. De producten en partners waarmee wij werken zijn bij voorkeur lokaal en met aandacht op duurzaamheid en sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen geselecteerd. Een aantal voorbeelden hiervan zijn.

  • Onze bakker, Lekker Brood, werkt met uitsluitend biologische grondstoffen en het brood wordt gebakken door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Ons drinkwater, Boca Grandi Awa, is heerlijk gezuiverd lokaal duinwater zonder vervuilend transport of plasticverpakkingen. Met elke fles Boca Grandi water die u drinkt draagt u bij aan het The Ocean Cleanup project.
  • Onze warm waterdouches worden verwarmd door de zon in onze zonneboilers.
5/5

5/5

50 reviews

5/5 Verjaardagsbarbecue

“Ik heb hier heerlijk met mijn voeten in het zand met de hele familie gebarbecued voor mijn 50ste verjaardag. Vlees was top en de bediening was super vriendelijk. Ik kijk ernaar uit om nog vaak langs te komen Ruben en Roel!”

DOWNLOAD DE BROCHURE