Boca Kids kite camp

Boca Kids kite camp in kijkduin

Zomerkamp in Kijkduin, Den Haag

Deze zomer kan de zomer worden dat jouw kind bij ons leert kitesurfen!
Tijdens een fantastische week wordt er gekitesurft, maar de week staat voornamelijk in het teken van plezier hebben.
Ons kitesurf kamp is voor velen de eerste kennismaking met kitesurfen, maar wij zien ieder jaar steeds meer kinderen terug komen om hun niveau te verbeteren. Het kamp wordt verzorgt door de ervaren kite instructeurs van Kiteboardschool.nl.
Ook als je niet perse surfer wil worden is dit kamp hartstikke de moeite waard en een leuke kennismaking met de sport en je maakt gegarandeerd nieuwe vrienden. Ieder niveau kan zich dus inschrijven. Onze kampen zijn alles inclusief en voeding is overwegend biologisch en gezond!

Leeftijd 8-14 jaar | Zwemdiploma verplicht

In samenwerking met kiteboardschool.nl en Boca Grandi Beach Club.

Onze Kids Camps vinden plaats bij onze nieuwe thuisbasis, Boca Grandi Beach Club in Kijkduin. Een plek gebouwd voor de watersport community van Den Haag, met programma’s die zijn gemaakt om onze community te ondersteunen en te laten groeien door mensen, sport en natuur met elkaar te verbinden. Het is een plek waar we echte connecties kunnen maken en onze zomer kunnen delen met oude en nieuwe vrienden. Onze camps zijn niet alleen een week van eindeloos plezier, maar ook een kans voor ons om sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te bouwen, te
ontladen en deel uit te maken van de Boca Grandi community.

We bieden twee verschillende day camps aan: Boca Kids Kite Camp en Boca Kids Surf Camp voor kinderen van 8 tot 14 jaar. In ons Kitesurf Camp ligt de nadruk op kiteboarden, met een mix van
leuke activiteiten die plaatsvinden als we geen wind hebben. We verdelen de camps in groepen omdat het type uitrusting en certificering dat nodig is voor elke sport erg van elkaar verschilt. Onze camps worden gegeven door (internationale) instructeurs van kiteboardschool.nl die speciaal gecertificeerd zijn om kinderen les te geven en instructie te geven in zowel Engels als Nederlands.

We sluiten elk kamp af met een Family Beach BBQ bij Boca Grandi. Dit is een kans voor ouders en de rest van het gezin om samen wat tijd door te brengen op het strand, de surfinstructeurs en andere Boca Kids te ontmoeten.

5/5

5/5

50 reviews

5/5 KIDS surfkamp

Echt heel gaaf dat mijn kleine op deze mannier heeft kunnen leren Kiten. De instructeurs hadden een geweldige klik met alle kids en verdeelden hun aandacht goed. Marjolein heeft super veel plezier gehad en op een veilige manier leren kiten. Ik raad dit kamp aan iedereen aan!

Day Camp Data 2022

Boca Kids Camp 1 – Ma 11 t/m Vr 15 Juli
Boca Kids Camp 2 – Ma 15 t/m Vr 19 Aug


Tijd: 09:30-17:00
(verzamelen vanaf 09:00 – ophalen tot 17:30)

€ 450 ,00 voor 5 dagen
€ 350,00 voor 3 dagen
Incl. gezonde lunch, snacks, leuke activiteiten en kiteboarduitrusting

3e optie beschikbaar nadat camp 1 en 2 vol zijn.
Boca Kids Camp 3 – ma 18 t/m vr 22 juli

Waarom Boca Kids Camps?

40+ JAAR ERVARING

De gecombineerde ervaring van Kiteboardschool.nl & Surfblend.

 

 

VEILIG & BETROUWBAAR

Gecertificeerde instructeurs staan altijd voor u klaar met een focus op veiligheid en individuele aandacht. Onze camps vinden plaats bij regen of zonneschijn, want we hebben activiteiten gepland voor alle weersomstandigheden.

ALL INCLUSIEF

Alles is inbegrepen: lunch, snacks, drankjes, activiteiten en alle kite / surfspullen in kindermaten (wetsuits, harnassen, helmen, boards, kites en waterschoenen).

EINDELOOS PLEZIER & ACTIVITEITEN

Een week vol actie & adrenaline, strandspelletjes, films en nog veel meer!

 

VOOR IEDEREEN

Wij zijn een gemengde community van internationale surfers die begeleiding bieden in zowel het Engels als het Nederlands.

 

LOCATIE

Kijkduin is een van de beste plekken voor kiteboarden en surfen in Nederland. Er is minder bedrijvigheid in het gebied en de natuur blijft behouden door unieke zandelementen en de Zandmotor. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.

COMMUNITY

De Boca Kids zullen het gebied leren kennen en contact maken met onze vriendelijke watersport community, waar we altijd op elkaar letten. Op het strand in Kijkduin bouwen ze een tweede huis waar ze na hun camp kunnen blijven oefenen met kiteboarden en surfen.

Het camp

Een geweldige manier om kennis te maken met de epische wereld van kiteboarden. Het is voor riders van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Kiteboarden wordt tijdens het camp dagelijks beoefend op vlak en ondiep water. Alle lessen worden in kleine groepen gegeven door kiteboardschool.nl, het volledig gecertificeerde IKO Kitesurf Center van Kijkduin. Wanneer kinderen voor het eerst leren de kite te besturen en te rijden, staat er altijd een instructeur aan hun zijde om hun te helpen. Deze persoonlijke aandacht zorgt voor veiligheid en snelle vooruitgang. Er zijn meer dan 17 uur aan kiteboardlessen en een reis naar het wakeboardpark inbegrepen bij het 5-daagse camp. Heb jij altijd al je kinderen op een veilige, leuke en betaalbare manier willen leren kiten? Dan is dit camp de uitgelezen kans! Heb je interesse in het Boca Kids Camp, maar kun je niet rond de huidige data plannen? Laat hieronder je e-mailadres achter en we laten je weten wanneer er nieuwe campdata beschikbaar zijn.

No matter the weather,
we always have a plan.

Wanneer het waait:
Kitesurfen
Powerkiten

Wanneer het niet waait:
Wakeboarden
Golfsurfen
Beachtennis
Powerkiten
SUPtour door de natuur
Archery tag
Slag line
Strandvoetbal
Wave experience
En nog veel meer leuke activiteiten

Bij slecht weer of regen:
Theorie kitesurfen
Video’s kitesurfen
Binnenspelletjes
En andere leuke activiteiten

NEEM CONTACT OP