Boca Kids Surf Camps

Boca Kids Surf Camps in kijkduin

Zomerkamp in Kijkduin, Den Haag

Wil jij je kind deze zomervakantie een onvergetelijke week cadeau doen?
Onze Boca Grandi zomer kampen staan garant voor een te gekke week boordevol plezier en sportieve activiteiten in het water en op het strand.

Ons surf kamp is voor de meeste een eerste kennismaking met de sport, waar bij we focus vooral leggen op plezier. Iedereen kan op zijn eigen niveau instromen en wordt getraind door ervaren instructeurs van Surfblend.

Ook als je niet perse surfer wil worden is dit kamp hartstikke de moeite waard en een leuke kennismaking met de sport en je maakt gegarandeerd nieuwe vrienden. Al het eten en drinken is inclusief, lekker gezond en overwegend biologisch.

Leeftijd 8-14 jaar | Zwemdiploma verplicht

De Kids Camps spelen zich af bij Boca Grandi Beach Club. Dit is onze nieuwe thuisbasis, een plek waar de watersport community van Den Haag zich thuis voelt. Deze community wordt ondersteund en zal hopelijk groeien door de programma’s die wij hebben, hiermee hopen we sport en natuur voor iedereen met elkaar te verbinden. Boca Grandi Beach Club is waar je een band zal creëren en onderhouden met talloze mensen. Kinderen krijgen hier een kans om hun persoonlijkheid en zelfbeeld verder te ontwikkelen in een sociale omgeving, terwijl ze ontspannen en plezier beleven in een heerlijke omgeving.

Er kan gekozen worden tussen Boca Kids Surf Camp en Boca Kids Kite Camp. Het verschil tussen de twee camps is alleen dat bij het Boca Kids Kite Camp de nadruk ligt op kiten en bij het Surf Camp meer op surfen, allebei de camps zijn voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud. Beide camps worden gegeven door professionele (internationale) instructeurs van “kiteboardschool.nl”. De Instructeurs kunnen de kids in Nederlands en Engels begeleiden, zij zijn hier speciaal voor gecertificeerd. Tijdens de camps worden de kids verdeelt in verschillende groepen zodat elk kind de juiste soort uitrusting krijgt en omdat de certificering per sport verschilt. Naast surfen en kiten zijn er nog heel veel leuke activiteiten voor als er geen golven zijn.

Aan het einde van het kamp zijn ouders en het hele gezin welkom voor de Family Beach BBQ bij Boca Grandi. Hier kan je ook de surfinstructeurs en andere Boca Kids ontmoeten.

5/5

5/5

50 reviews

5/5 KIDS surfkamp

Onze kinderen kwamen iedere dag super enthousiast en erg moe thuis. De afsluitende BBQ is zeker een aanrader. Wij zijn volgend jaar weer van de partij!

Day Camp Data 2022

Boca Kids Camp 1 – Ma 11 t/m Vr 15 Juli
Boca Kids Camp 2 – Ma 15 t/m Vr 19 Aug

Tijd: 09:30-17:00
(verzamelen vanaf 09:00 – ophalen tot 17:30)

€ 350 ,00 voor 5 dagen
€ 250,00 voor 3 dagen
Incl. gezonde lunch, snacks, leuke activiteiten en surf uitrusting

3e optie beschikbaar nadat camp 1 en 2 vol zijn.
Boca Kids Camp 3 – ma 18 t/m vr 22 juli

Waarom Boca Kids Camps?

40+ JAAR ERVARING

De gecombineerde ervaring van Kiteboardschool.nl & Surfblend.

 

 

VEILIG & BETROUWBAAR

Gecertificeerde instructeurs staan altijd voor u klaar met een focus op veiligheid en individuele aandacht. Onze camps vinden plaats bij regen of zonneschijn, want we hebben activiteiten gepland voor alle weersomstandigheden.

ALL INCLUSIEF

Alles is inbegrepen: lunch, snacks, drankjes, activiteiten en alle kite / surfspullen in kindermaten (wetsuits, harnassen, helmen, boards, kites en waterschoenen).

EINDELOOS PLEZIER & ACTIVITEITEN

Een week vol actie & adrenaline, strandspelletjes, films en nog veel meer!

 

VOOR IEDEREEN

Wij zijn een gemengde community van internationale surfers die begeleiding bieden in zowel het Engels als het Nederlands.

 

LOCATIE

Kijkduin is een van de beste plekken voor kiteboarden en surfen in Nederland. Er is minder bedrijvigheid in het gebied en de natuur blijft behouden door unieke zandelementen en de Zandmotor. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.

COMMUNITY

De Boca Kids zullen het gebied leren kennen en contact maken met onze vriendelijke watersport community, waar we altijd op elkaar letten. Op het strand in Kijkduin bouwen ze een tweede huis waar ze na hun camp kunnen blijven oefenen met kiteboarden en surfen.

Het camp

Ons surfcamp begint helemaal bij het begin, daarom is ervaring niet nodig, want alle niveaus van surfers zijn welkom. In het camp leren we van de experts in het veld van Surfblend die sinds 1999 lesgeven in het vangen van de golven, omgaan met de stroming en het lezen van de getijden. Kinderen pikken surfen veel gemakkelijker en sneller op dan volwassenen. Om deze reden zijn onze surflessen aangepast om jongere deelnemers te trainen te
leren hoe zijn om gaan met de natuur en hun surfomgeving. We geven ook les op onze coole softtop boards die speciaal zijn ontworpen voor veiligheid in de golven. Dit is de perfecte kans voor kinderen om kennis te maken met de surf community van Den Haag, nieuwe vaardigheden op te doen en nieuwe vrienden te maken deze zomer!

Heb je interesse in het Boca Kids Camp, maar lukt het niet om rond de huidige data te plannen? Laat hieronder je e-mailadres achter en we laten je weten wanneer er nieuwe campdata beschikbaar zijn.

Interesse in een Surfcamp met overnachting? Bekijk dan het surfcamp van Surfblend dat ook bij onze Beachclub wordt gehouden. Dit Surfcamp is van 12 tot 16 jaar.

No matter the weather,
we always have a plan.

Wanneer er golven zijn:
Golfsurfen
Bodysurfen
Bodyboarden

Wanneer er geen golven zijn:
Beachtennis
Powerkiten
SUPtour door de natuur
Archery tag
Slag line
Strandvoetbal
Wave experience
En nog veel meer leuke activiteiten

Bij slecht weer of regen:
Theorie surfen
Video’s surfen
Binnenspelletjes
En andere leuke activiteiten

NEEM CONTACT OP