SURF

Surfen bij Boca Grandi in Kijkduin

Leren surfen?

Het gevoel om de eerste keer op een golf te surfen is onbeschrijfelijk. Niets vinden wij mooier om jou te leren surfen en te helpen om je eerste golf te pakken. Bij onze spot in Kijkduin leer je veilig leren surfen met lifeguard en ISA gecertificeerde gepassioneerde surf instructeurs. Met oog voor persoonlijke aandacht en vooral focus op plezier ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onderstaand de surf mogelijkheden.

5/5

5/5

50 reviews

5/5 surfles

Love this place, they care about their customers, the team is really friendly, a great setup and we had our first lessons with Tom, a newer teacher there and he was awesome! We learned a lot in just one session alone and more to go.

Perfect for beginners and more advanced.

Already booked more sessions, everyone else speaks of this place with positivity so go get booking and surf 😁🏄

Introductie les Surfen

1 Daagse cursus

Lijkt surfen jou ook geweldig, maar wil je eerst een keertje kennis maken met de sport? In dat geval is de introductieles surfen de ideale keuze voor jou. We bespreken in de eerste les een stukje theorie en hierna gaan we direct het water in, op jacht naar die eerste golf. Als je een klein beetje aanleg hebt, dan pak je gegarandeerd je eerste golf in deze les!

Onze meest verkochte surfcursus

3 Daagse cursus

Wil jij leren surfen? Bijna 75% van onze cursisten kiest voor de 3-daagse surfcursus. Na het afronden van je cursus heb je de perfecte basis gelegd om te surfen zonder verdere begeleiding.

KIDS

Leren surfen moet boven alles fun en plezier zijn! Onze missie is pas geslaagd als iedere deelnemer fun heeft gehad en dat het surfvirus bij deze pro’s in worden is toegeslagen. Veiligheid en focus op zelfredzaamheid in het water bij alle mogelijke situaties is standaard onderdeel van je surfles. Onze surfinstructeurs zijn ervaren en ervaren in het geven van surflessen aan kids.

Privé / eigen groep

Wil jij meer persoonlijke aandacht of persoonlijke begeleiding, dan is onze privé/eigen groep surf cursus wellicht iets voor jou. Via deze surf cursus maak je het snelste progressie. Omdat wij een kleine surfschool zijn, hebben wij groepslessen alleen op woensdagen en de weekenden. Wil jij een andere dag les kan dit altijd! Kies dan alleen voor deze surfles variant.

LEES MEER OVER DE BOCA GRANDI SURFCAMP

De Kids Camps spelen zich af bij Boca Grandi Beach Club. Dit is onze nieuwe thuisbasis, een plek waar de watersport community van Den Haag zich thuis voelt. Deze community wordt ondersteund en zal hopelijk groeien door de programma’s die wij hebben, hiermee hopen we sport en natuur voor iedereen met elkaar te verbinden.

Bezoek de website van onze partner: Surfblend

“Surfen zit ons in het bloed en is de reden dat we jaar in jaar uit met dezelfde passie surfvakanties aan bieden. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen een fijne vakantie aan te bieden en iedereen de vrijheid te geven om zoveel te surfen als ze zelf willen.”

Boek direct jouw surfles

STAP 1

Vul het boekingsformulier in en klik op boek nu. Je kunt direct met iDeal betalen of je betaalt op het strand.

STAP 2

Jouw persoonlijke account wordt aangemaakt. Je krijgt een bevestigingsmail met logingegevens.

STAP 3

In jouw account kun je je 3 of 5 lessen (her) plannen. Ook is het mogelijk om je in te lezen op je kitesurf lessen.

STAP 4

Een dag voor de les ontvang je een e-mail & sms. Gaat de les niet door ivm het weer, dan kun je zelf herplannen.

Surfschool in kijkduin

Wil jij leren surfen? De gemeente Den Haag heeft een speciaal gebied aangewezen in Kijkduin voor het beoefenen van watersporten. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het geven van kitesurflessen en zijn in 2020 gestart als eerste surfschool van Kijkduin! Scheveningen is in Nederland misschien wel de meest beroemde surf spot. Slechts op een steenworp afstand van Scheveningen hebben wij nagenoeg gelijke surfcondities het is hier echter nog veel rustiger dan andere surfspots in Den Haag. Kom daarom naar onze locatie aan Stand Zuid in Kijkduin om te leren surfen. Let op: de surfschool bevindt zich dus alleen in Kijkduin, niet op locatie Oesterdam. Onze drie daagse surfcursus is het meest compleet en meest verkocht, dus waar wacht jij nog op?

 

Meest gestelde vragen

Er is tot op heden gratis parkeren in Kijkduin. Je kan dus met je surfplank in de auto op een steenworp afstand van de surfspot parkeren en direct het water in springen. Heb je geen Surfplank, dan verhuren wij ook surfboards bij onze strandtent Boca Grandi.

Ja dat kan zeker! De surfspot Kijkduin is relatief onbekend. Dit komt waarschijnlijk, omdat Scheveningen de bekendste surfspot van Nederland grenst aan de surfspot Kijkduin. De condities zijn nagenoeg gelijk aan elkaar al het is vele malen rustiger in het water. Je ziet de laatste jaren wel dat steeds meer Surfers de relatief rustige plek ontdekken en nu wij van Kitesurfschool.nl de eerste surfschool hebben geopend zal deze mooie spot snel ontdekt worden.